بهنام کریمی ... تصویر

...به این وبلاگ خوش آمدید...

بهنام کریمی ... تصویر

...به این وبلاگ خوش آمدید...

دنیای بچه ها

ادامه مطلب ...

تعبیر خواب

تعبیر خواب


روی حروف الفبا کلیک کنید تا خواب ی که دیدید نمایان شود

آ ا ب پ ت ث ج چ ح خ د ذ ر ز ژ س ش
ص ض ط ظ ع غ ف ق ک گ ل م ن و ه ی  

یک عالمه عکس باحال

یک عالمه عکس با حال

عکس هایی جالب در وبلاگ بهنام کریمی | تصویر

ادامه مطلب ...

روش پخت کیک

کیک پختن از آن کارهایی است که به قول معروف لم دارد؛ باید بارها آن را درست کرده باشید تا بتوانید یک کیک بی عیب درست کنید. معمولا لم یاد دادنی نیست و با تجربه به دست می آید اما این ۶ تکنیک به عقیده بسیاری از آشپزهای حرفه ای، لم اصلی کیک پختن است؛ اگر آن ها را بدانید هیچ وقت کیک تان خراب نخواهد شد.
۱ از مصرف تخم مرغ سرد اجتناب کنید.


معلوم است که می دانید باید قبل از پختن کیک کره را بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسد اما خیلی ها با تخم مرغ این کار را نمی کنند. درصورتی که اگر تخم مرغ سرد را در مایه کیک استفاده کنید، موادتان به خوبی با هم مخلوط نخواهند شد. اگر وقت کافی برای گرم کردن مواد ندارید، کره را به تکه های کوچک تقسیم کنید و برای ۵ ثانیه، فراموش نکنید، فقط ۵ ثانیه در مایکروویو بگذارید. برای گرم کردن تخم مرغ ها هم می توانید آنها را در یک ظرف پر از آب گرم برای چند دقیقه غوطه ور کنید.
۲ آرد را به درستی اندازه کنید
آرد را با قاشق در پیمانه اندازه گیری کنید و روی آن را حتما با چاقو صاف کنید. هیچ وقت آرد را با پیمانه از بسته آن برندارید چون آرد فشرده شده و بیشتر از چیزی که برای درست کردن کیک از روی دستورتان نیاز دارید آرد در پیمانه جمع می شود.
۳ برای چرب کردن کف قالب از برس مخصوص استفاده کنید
اگر کره را در قالب بیندازید و درست همه جای آن را چرب نکنید، کیک در بعضی جاها به قالب می چسبد. کره باید کاملا همگن در ته قالب پخش شود. کره کاملا نرم شده را با قاشق بردارید، برس را روی آن بکشید و با دقت با برس همه جای قالب را چرب کنید. اگر برس در دسترس ندارید، می توانید از یک تکه پنبه برای چرب کردن قالب استفاده کنید.
۴ تا جایی که می توانید قالب را نزدیک به مرکز گرما در فر قرار دهید
می دانید که باید حتما فر را از قبل گرم کرده باشید اما قالب را در فر گذاشتن تکنیک های دیگری هم دارد. پنجره وسط همیشه بهترین مکان است. سعی کنید، قالب در مرکز گرمای فر قرار بگیرد. علاوه بر این دقت داشته باشید قالب به هیچ وجه به دیواره های فر نچسبد چون حرارت در بخشی از قالب بالا تر می رود. اگر می خواهید چند قالب را با هم در فر بگذارید، آن ها را تا جایی که می توانید در فر پخش کنید.
۵ قالب را هنگام پخت بچرخانید
چرخاندن قالب در فر پخت یکنواخت کیک را تضمین می کند. باید صبر کنید حدود دو سوم از زمان پخت کیک بگذرد تا کیک کاملا خودش را بگیرد، بعد قالب را بچرخانید و اگر لازم است آن را در فر جابه جا کنید و اجازه دهید یک سوم زمان باقیمانده با زاویه دیگری بپزد.
۶ برای مالیدن خامه کیک را وارونه کنید
پشت کیک معمولا صاف تر است. می توانید برای درست کردن کیک های لایه ای کیک را برگردانید و پشت آن را خامه بمالید. اگر روی کیک شما به اندازه کافی صاف نیست، می توانید کمی از آن را با چاقو ببرید تا صاف شود.

منبع:http://kisar.ir

کاردستی پاکت کادو

کاردستی کودکان

به ترتیب زیر عمل کنید:

اول کاغذ رو از وسط تا کنید. سایزش هم بستگی به خودتون داره.


 کاردستی,آموزش کاردستی,کاردستی پاکت کادو 


از پایین به سمت بالا تا میزنیم.

کاردستی,آموزش کاردستی,کاردستی پاکت کادو

گوشه ی سمت راست رو به طرف داخل تا میزنیم به شکلی که خط بالا و پایین به موازات هم قرار بگیرند.

کاردستی,آموزش کاردستی,کاردستی پاکت کادو

گوشه ی چپ رو هم به همین ترتیب به سمت داخل تا میزنیم.

کاردستی,آموزش کاردستی,کاردستی پاکت کادو

در قسمت بالا دو لایه از مقوا روی هم قرار دارند... لایه ی رویی رو به سمت پایین تا میزنیم.

کاردستی,آموزش کاردستی,کاردستی پاکت کادو

برای ثابت موندنش هم میتونید از چسب استفاده کنید.

کاردستی,آموزش کاردستی,کاردستی پاکت کادو

با تزیینش میتونید زیباترش هم بکنید.

کاردستی,آموزش کاردستی,کاردستی پاکت کادو


منبع: pichak.net