بهنام کریمی ... تصویر

...به این وبلاگ خوش آمدید...

بهنام کریمی ... تصویر

...به این وبلاگ خوش آمدید...

روش پخت کیک

کیک پختن از آن کارهایی است که به قول معروف لم دارد؛ باید بارها آن را درست کرده باشید تا بتوانید یک کیک بی عیب درست کنید. معمولا لم یاد دادنی نیست و با تجربه به دست می آید اما این ۶ تکنیک به عقیده بسیاری از آشپزهای حرفه ای، لم اصلی کیک پختن است؛ اگر آن ها را بدانید هیچ وقت کیک تان خراب نخواهد شد.
۱ از مصرف تخم مرغ سرد اجتناب کنید.


معلوم است که می دانید باید قبل از پختن کیک کره را بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسد اما خیلی ها با تخم مرغ این کار را نمی کنند. درصورتی که اگر تخم مرغ سرد را در مایه کیک استفاده کنید، موادتان به خوبی با هم مخلوط نخواهند شد. اگر وقت کافی برای گرم کردن مواد ندارید، کره را به تکه های کوچک تقسیم کنید و برای ۵ ثانیه، فراموش نکنید، فقط ۵ ثانیه در مایکروویو بگذارید. برای گرم کردن تخم مرغ ها هم می توانید آنها را در یک ظرف پر از آب گرم برای چند دقیقه غوطه ور کنید.
۲ آرد را به درستی اندازه کنید
آرد را با قاشق در پیمانه اندازه گیری کنید و روی آن را حتما با چاقو صاف کنید. هیچ وقت آرد را با پیمانه از بسته آن برندارید چون آرد فشرده شده و بیشتر از چیزی که برای درست کردن کیک از روی دستورتان نیاز دارید آرد در پیمانه جمع می شود.
۳ برای چرب کردن کف قالب از برس مخصوص استفاده کنید
اگر کره را در قالب بیندازید و درست همه جای آن را چرب نکنید، کیک در بعضی جاها به قالب می چسبد. کره باید کاملا همگن در ته قالب پخش شود. کره کاملا نرم شده را با قاشق بردارید، برس را روی آن بکشید و با دقت با برس همه جای قالب را چرب کنید. اگر برس در دسترس ندارید، می توانید از یک تکه پنبه برای چرب کردن قالب استفاده کنید.
۴ تا جایی که می توانید قالب را نزدیک به مرکز گرما در فر قرار دهید
می دانید که باید حتما فر را از قبل گرم کرده باشید اما قالب را در فر گذاشتن تکنیک های دیگری هم دارد. پنجره وسط همیشه بهترین مکان است. سعی کنید، قالب در مرکز گرمای فر قرار بگیرد. علاوه بر این دقت داشته باشید قالب به هیچ وجه به دیواره های فر نچسبد چون حرارت در بخشی از قالب بالا تر می رود. اگر می خواهید چند قالب را با هم در فر بگذارید، آن ها را تا جایی که می توانید در فر پخش کنید.
۵ قالب را هنگام پخت بچرخانید
چرخاندن قالب در فر پخت یکنواخت کیک را تضمین می کند. باید صبر کنید حدود دو سوم از زمان پخت کیک بگذرد تا کیک کاملا خودش را بگیرد، بعد قالب را بچرخانید و اگر لازم است آن را در فر جابه جا کنید و اجازه دهید یک سوم زمان باقیمانده با زاویه دیگری بپزد.
۶ برای مالیدن خامه کیک را وارونه کنید
پشت کیک معمولا صاف تر است. می توانید برای درست کردن کیک های لایه ای کیک را برگردانید و پشت آن را خامه بمالید. اگر روی کیک شما به اندازه کافی صاف نیست، می توانید کمی از آن را با چاقو ببرید تا صاف شود.

منبع:http://kisar.ir

نظرات 1 + ارسال نظر
یونس 1391/11/28 ساعت 16:48 http://guardian.blogsky.com


وب جالب بود...

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد